Karen Shoshan imagePROFIL


Karen Shoshan er certificeret Gestalt-psykoterapeut, certificeret stresscoach og har mange års ledererfaring

Jeg har en 4-årig gestaltuddannelse fra GIS international og jeg er medlem af GIS-netværket www.gis-international.com .

Jeg har skrevet speciale om stress og udbrændthed og er certificeret stresscoach fra Forebyg Stress v/ Bjarne Toftegård og er med i Stresscoachingteam hos www.stresscoachingteam.dk.

Jeg arbejder som frivillig telefonrådgiver på Livslinien, som forebygger selvmord og fremmer trivsel.

Jeg har selv prøvet at være udbrændt og miste al energi efter lang tids stress. Det skete efter mange år som økonomichef i et job, som jeg brændte for. Det førte til et ønske om karriereskift, og i en alder af +50 valgte jeg at følge mit hjerte og uddanne mig til Gestalt-psykoterapeut med speciale i stress og udbrændthed. Nu arbejder jeg med stor glæde og energi som coach og psykoterapeut inden for nøgleområderne: Stress, udbrændthed, trøstespisning, personlig udvikling og livskriser.

Mine klienter siger blandt andet om mig at:

"Jeg synes du er god til at stille de rigtige spørgsmål, din telefonstemme er tillidsvækkende og din vurdering af mig objektiv."

Om behandlingen:

"Det har været rigtig godt generelt, og det har været med til at udvikle os alle i min familie."
"Jeg synes dine værktøjer til at komme af med stressen er gode, de har hjulpet mig. Jeg føler ikke stress og har lært at lade tingene ligge."
"Det har været lærerigt og jeg har det bedre og har fået mere overskud."

Og lidt mere om min fortid. Jeg er født i 1945 og har i det meste af mit arbejdsliv arbejdet som økonomichef og administrationschef i erhvervslivet og private institutioner. Det har givet mig stor erfaring med ledelse, strategi og organisations- og personaleudvikling. Jeg har været optaget af det psykiske arbejdsklima før det blev moderne og har arbejdet med udvikling af positiv firmakultur.
Faglig og personlig udvikling af medarbejdere har altid været et af mine interesseområder. Det er kontakten til det enkelte menneske og muligheden for at udvikle mere liv og mindre stress, som motiverer mig. 

Karen Shoshan

Telefon 5057 5970 og 4390 0461 Mail info@karenshoshan.dk - Karen Shoshan